Tripticom

Nieuwsbrief

 

 

 

 

 

 

 

Archief

 

>december 2006

 

 

 

 

 

 

 

Vragen over je auto?

Mail dan naar auto@tripticom.nl

 

Vragen over andere middelen?

Mail dan naar gereedschap@tripticom.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Tripticom Group. Heb je opmerkingen of wil je reageren? Klik dan  hier!

 

 

 

 

 

 

Nr. 2 –
22 maart 2007

 

 

In deze nieuwsbrief:

 

On the move!

 

Mobility in human capital…..dat was jaren onze lijfspreuk. Die mobiliteit nemen we dit jaar wel heel serieus: we verhuizen zelf van ons vertrouwde kantoor in Capelle aan den IJssel naar Rotterdam, mensen verhuizen van werkplek, functie en afdeling en wij weer naar de Oekraďne en China. Op kantoor zie je ook weer veel nieuwe gezichten. Kortom: we zijn nationaal en internationaal volop in beweging!

 

In deze nieuwsbrief informeren we je volop over de (komende) veranderingen bij de Tripticom Group, zoals onze telefonische bereikbaarheid, de aankomende verhuizing naar Rotterdam en veranderingen in de organisatie. Natuurlijk vertellen we je ook wie al die nieuwe mensen zijn. Zo beweeg jij ook met ons mee!

 

>Nieuwe tijden, nieuwe kansen

 

>Nieuwe gezichten

 

>Nieuwe tijden, nieuwe nummers!

 

>We zetten de verdubbelaar in!

 

>Zomerverlof? Nu aanvragen!

 

 

 

Nieuwe tijden, nieuwe kansen

Moving on!

Dat het kantoor in Capelle aan den IJssel te klein is voor twintig mensen was al snel duidelijk. Daarom verhuizen we half april van Capelle aan den IJssel naar het bruisende Rotterdam-Noord. Rond 15 april zijn we te vinden in ons nieuwe kantoor aan de Noordsingel.

 

We houden jullie uiteraard verder op de hoogte van deze belangrijke stap in het bestaan van Tripticom!

De laatste paar maanden heeft Tripticom veel veranderingen ondergaan. Naast nieuwe medewerkers hebben we een nieuwe afdeling gevormd en zijn medewerkers ‘verhuisd’ naar een nieuwe baan binnen de Tripticom Group. Al met al is Tripticom klaar voor de toekomst. Wil jij weten wat er allemaal verandert is binnen Tripticom?
Lees verder>

 

 

Nieuwe gezichten 

Nieuwe tijden, nieuwe nummers!

Je hebt het ongetwijfeld gemerkt op kantoor of aan de telefoon: er zijn weer veel nieuwe gezichten en stemmen bijgekomen. Hieronder kun je kennismaken met onze nieuwe collega’s Jos, Rinus, Valerie en Laura. Lees verder>

Wij vinden het belangrijk dat jij zo snel mogelijk een antwoord krijgt op je vragen. In de brief die we je vorige maand hebben verstuurd kon je het al lezen: dat antwoord krijg je nu sneller dan jij je kunt bedenken, via de telefoonnummers die we speciaal voor jou in het leven hebben geroepen. Of je nu voor Capelle of Amersfoort belt: de nummers zijn hetzelfde.

 

010-26 40 335: Een vraag, maar niet over planning?

Heb je een vraag voor ons? Bel dan met ons telefoonnummer 010-26 40 335, zowel voor Capelle aan den IJssel of Amersfoort. We helpen je graag verder! Bel dit nummer ook voor je ziek- en betermeldingen, verlofaanvragen en natuurlijk middelen, zoals je TomTom, telefoon of auto.

 

010-26 40 325: Wanneer en waar moet ik werken?

Wil je weten wanneer je moet werken, bij welke opdrachtgever, of beide? Bel dan snel naar 010-26 40 325 om uit te vinden wat je planning is! Onze planners vertellen je dan graag waar en wanneer je aan de slag kunt!

 

Ken jij een nieuwe collega? Bel dan 010-26 40 330!

Ken jij iemand die een leuke baan zoekt? Laat het ons dan weten! We zijn permanent op zoek naar goede startende en ervaren field service medewerkers, monteurs telecom en andere technische medewerkers, planners, administratieve krachten en marketing- en salestalenten.

 

Jij gunt je vrienden, familie en kennissen toch ook net zo’n leuke baan als jij? Bel daarom snel naar 010-26 40 330 om hen een stapje dichtbij hun nieuwe baan te brengen! Of mail ons meteen jouw namen en CV’s!

 

 

 

Reminder: We zetten de verdubbelaar in!

We bezorgen goede mensen graag een baan die bij hen past. Nieuwe mensen vinden echter niet zomaar hun weg richting Tripticom. Inmiddels weten we dat er geen betere ambassadeurs zijn  dan jullie: de meeste medewerkers die via jullie bij ons komen werken komen moeiteloos hun proeftijd door. Op onze website kun je altijd onze meeste recente vacatures terugvinden. Maak hier gebruik van en zoek met ons mee!

 

In de maanden maart en april is het bovendien extra voordelig om je vriend, familielid of kennis bij ons aan te melden: je ontvangt een dubbele bonus! Zorg dus dat die CV’s snel bij de afdeling Recruitment & Resources terecht komen of laat ‘jouw’ nieuwe medewerkers bellen met telefoonnummer 010-264 0330. Zorg dan wel dat zij aangeven dat jij ze hebt getipt!

 

De bonus geldt dus alleen voor kandidaten die je in de maanden maart en april hebt aangemeld bij ons, en niet voor kandidaten die eerder zijn aangemeld en hun proeftijd in één van deze twee maanden succesvol afronden.

 

Mail ons meteen of kom even langs met die CV’s!

 

Alvast heel erg bedankt voor jullie inzet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Zomerverlof? Nu aanvragen!

De zomer komt eraan! Wil je zeker zijn van een paar lekkere daagjes in de zon? Vraag je vrije dagen dan voor 31 maart a.s. aan via telefoonnummer 010-2640335! Als de zon nu ook nog eens meewerkt…!